Таксі Експрес ᐉ Замовити брендове таксі в Києві - 239-15-15
Головна  Блог  Замовити таксі з чеком: для ділових людей

Замовити таксі з чеком: для ділових людей

16.04.2022

Завантажити додаток

Наш сучасний додаток - це зручний спосіб виклику автомобіля онлайн, без жодних дзвінків. Оцініть всі переваги нашого сервісу, здійснюючи повний контроль за кожним онлайн замовленням.

Завантажити додаток
Такси с чеком от Экспресс Такси

Служба Експрес Таксі надає таксі з чеком в Києві. Ця послуга, часто актуальна для багатьох людей, які роблять завдання компанії, відрядження. Для повної компенсації транспортних витрат, в бухгалтерію надаються всі чеки, таксі Експрес не виняток.

Служба Експрес: послуга таксі у Києві з чеком

На жаль, дана послуга доступна не у всіх. У поспіху, пасажир не завжди уточнює чи є чек в даному таксі, а потім отримує головний біль.

Щоб спростити вам життя, Експрес таксі покращує свою роботу безперервно, надаючи чек в таксі Києва. В якому зазначена вся необхідна інформація для бухгалтерської звітності: час і число поїздки, протяжність рейсу, ціна поїздки, з автографом водія і печаткою Експрес.

Поїздка на таксі Київ: чек і комфорт

Наша служба успішно працює більше 20 років. Це не просто цифра. Це роки стабільної якості кожної поїздки. Мало просто возити людей на таксі, для якісного сервісу, потрібно постійно рухатися вперед, покращувати свою роботу. Ми цінуємо кожен відгук, кожне зауваження. Це означає, що нам є куди розвиватися. На сайті надана зворотний зв'язок з керівництвом. З вами і для вас ми стаємо кращими!