Таксі Експрес ᐉ Замовити брендове таксі в Києві - 239-15-15
Головна  Блог  Таксі: 100% подача гарантована

Таксі: 100% подача гарантована

16.04.2022

Завантажити додаток

Наш сучасний додаток - це зручний спосіб виклику автомобіля онлайн, без жодних дзвінків. Оцініть всі переваги нашого сервісу, здійснюючи повний контроль за кожним онлайн замовленням.

Завантажити додаток
Такси с гарантированной подачей автомобиля

Багато хто стикався з ситуацією, коли диспетчер повідомляє, що вільних авто немає. Чи не найприємніше повідомлення, коли поспішаєш, правда?

Щоб не опинитися в подібній ситуації знову, замовляйте службу Експрес таксі. Надійне таксі Києва, якому довіряють жителі і гості столиці.

Таксі 100 подача в Києві: в чому секрет

Наш автопарк складається з понад 600 автомобілів різного класу, грамотно розташованих по всьому місту. Кількість машин безперервно зростає, ми постійно запрошуємо водіїв до співпраці.

Експрес таксі - це не просто таксі Київ зі 100 відсотковою подачею. Це сервіс відмінної якості: ввічливі диспетчера і водії, справні, комфортабельні автомобілі, задоволення від поїздки.

Експрес таксі, яке точно приїде

Ми враховуємо всі ваші побажання і зауваження. Комфорт клієнта - наша основна мета. Створюємо європейський сервіс для всіх.

Працюємо в режимі 24/7 в будь-яку погоду і свята, круглий рік. Потрібно терміново таксі у Києві, щоб забрати веселу компанію з нічної тусовки або завезти до мами на Різдво - це до нас. Цінуємо кожного клієнта.

Оформити замовлення автомобіля можна на сайті, в зручному додатку або дзвінком диспетчеру. Чекаємо саме вас!